Skin for Skin voedingssupplement

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt.

De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

 
Natief viscollageen
Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.

 

Skin for Skin heeft natief collageen ontwikkeld en onderscheidt zich daarmee van andere collageenaanbieders. Middels een gepatenteerd proces wordt het collageen uit de huid van wild gevangen Noordzee-vis gehaald. Dit unieke proces kunnen we vergelijken met de cold-pressed methode waarmee slowjuice sappen worden gemaakt. Door middel van de cold-pressed methode blijven de voedingsstoffen, vezels, vitaminen en mineralen van fruit en groente intact voor een optimale werking.

Natief collageen (intact collageen) is dan ook een heel ander product dan collageen hydrolisaat/peptide (verknipt collageen). Onze studies laten een optimale werking zien in het menselijk lichaam na inname van natief collageen. Doordat ons collageen intact is gebleven tijdens het proces en daardoor optimaal werkt, is de algemene dagelijkse hoeveelheid van natief collageen veel lager dan de ADH van hydrolisaat.