Huidverbeterende peelings Medik8

Heeft u last van pigmentvlekjes, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht? Een peeling zorgt voor prachtige resultaten! De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit. 

Wat is een peeling? 
Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare verbeteringen. 
Peelings zijn één van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren.  De peelings bestaan uit natuurlijke zuren en hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken. 

Alle Medik8 peelings zijn zo geformuleerd dat de verschillende zuren (gericht op verschillende huidtypen) zo veel mogelijk resultaat bieden en zo min mogelijk irritatie veroorzaken.

Soorten peelings
Medik8 heeft verschillende soorten peelings, zo kunnen we werken op specifieke huidproblemen. 

Light peel: Een milde peeling voor acne en de fijne lijntjes/rimpeltjes. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg. 
Age peel: 
Geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid,  lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zon schade en indien van toepassing bij een rokershuid.
White peel: Geschikt voor het behandelen van donkere (pigment) vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.
Beta peel: Geschikt voor het behandelingen van acne, maakt een onzuivere acne huid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes (zoveel mogelijk) voorkomen wordt.
Eye peel: Geschikt om de huid rondom de ogen te versterken, zodat de tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

*Voor optimaal resultaat wordt er aangeraden de peeling in een kuur te ondergaan.