Webshop

➡️ GRATIS ophalen in de salon.
➡️ GRATIS verzending vanaf €150.
➡️ GRATIS sample(s) bij iedere bestelling.
➡️ Veilig en makkelijk betalen via iDeal.

Collageen Perfect Cell

Art.nr. 00106
€59.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Vorming van Collageen en een stevige huid.

Vloeibaar collageen supplement met vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen en helpt de huid van binnenuit te versterken. Bevat daarnaast biotine (vitamine B8) voor het behoud van een gezonde huid en glanzend haar en hyaluronzuur. Gemakkelijk te doseren en met een lekkere fruitsmaak.

8000 mg gehydrolyseerd collageen per dosering
Met vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen
Bevat hyaluronzuur
Biotine voor een gezonde huid en glanzend haar

Voordelen van Collageen Perfect Cell

Collageen is een lichaamseigen stof die van nature aanwezig is in je bindweefsels, waaronder in de huid, nagels en het haar. Vitamine Cdraagt bij aan de vorming van collageen, wat de huid verstevigt. Daarnaast helpt vitamine C bij de verzorging van je huid van binnenuit. Biotine (vitamine B8) ondersteunt het herstellend vermogen van je huid en helpt je haar sterk en glanzend te houden. Hyaluronzuur is een stof die veelvuldig voorkomt in onze bindweefsels en veel gebruikt wordt in huidverzorgingsproducten. Het mineraal koper draagt bij aan de normale pigmentatie van je haar en huid.

Collageen Perfect Cell bevat uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Unieke vloeibare collageen formule

Collageen Perfect Cell is een vloeibaar collageen supplement. Hierdoor kan het gemakkelijk ingenomen worden. Collageen supplementen zijn meestal verkrijgbaar in poedervorm, waardoor je deze zelf moet mengen met water. Bij Collageen Perfect Cell is dit niet nodig. De collageen drank heeft een lekkere lichtzoete fruitsmaak.

Bewaar dit product voor later