Webshop

➡️ GRATIS ophalen in de salon.
➡️ GRATIS verzending vanaf €150.
➡️ GRATIS sample(s) bij iedere bestelling.
➡️ Veilig en makkelijk betalen via iDeal.

Vitamine C

Art.nr. 00111
€19.75
Op voorraad
1
Productgegevens

C Your Skin is een hooggedoseerd vitamine C supplement. Iedere tablet bevat maar liefst 1000 mg pure vitamine C. Vitamine C helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit. Verrijkt met bioflavonoïden en rozenbottel.

Hooggedoseerd, 1000 mg vitamine C per tablet
Met bioflavonoïden en rozenbottel
Helpt je huid gezond te houden
Ondersteunt je immuunsysteem

Alles over C Your Skin vitamine C

C Your Skin is krachtig gedoseerd vitamine C supplement dat helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit. Per tablet levert het je 1000 mg vitamine C in de vorm van ascorbinezuur. Dit is de vorm die ook in onze voeding voorkomt. C Your Skin is verrijkt met bioflavonoïden en rozenenbottel.

C Your Skin is volledig plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitamine C voor het behoud van een gezonde huid

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor je huid. Het helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit en draagt bovendien bij aan de vorming van collageen. Collageen is een stof die helpt om je huid te verstevigen. Door voldoende vitamine C binnen te krijgen help jij dus om jouw huid gezond en sterk te houden.

Andere functies van vitamine C

Vitamine C is niet alleen goed voor je huid, het levert je nog een hele hoop andere gezondheidsvoordelen op! Zo ondersteunt vitamine C je immuunsysteem, waardoor het helpt je weerstand goed te houden. Daarnaast heeft vitamine C een belangrijke functie als antioxidant. Antioxidanten helpen je lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht.

Vitamine C in voeding

In onze voeding is vitamine C te vinden in groenten, fruit en aardappelen. Vooral kiwi’s, aardbeien, paprika’s en spruiten zijn echte uitblinkers als het gaat om vitamine C. Wanneer je hier niet dagelijks veel van eet, kan het handig zijn om aanvullend een vitamine C supplement te gebruiken. Zo weet je zeker dat het goed zit met jouw vitamine C inname!

Hoe te gebruiken?

Dagelijks 1 tablet met een ruime hoeveelheid water innemen.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Bewaar dit product voor later